понеделник, 22 октомври 2012 г.

Да бъдеш Флин


Робърт де Ниро... си е Робърт де Ниро! Макар и доста поостарял той за пореден път ни доказва, че възрастта не влияе на таланта... особено ако го притежаваш :)
Пол Дано - какво да кажа за него... Много лигав и много метросексуален ми седи! Все пак не е успял да развали филма напълно :) Освен че името му е много близко и объркващо до името на първия вокал на на метъл групата Iron Meiden, които се казва Paul Di'Anno (Пол Ди'Ано), друго хубаво не мога да кажа за този актьор. Лош кастинг според мен, но това си е мое мнение разбира се :)
Приятно гледане!

Резюме >>
В новия си проект режисьорът на култовата комедия „Американски пай” представя историята на младеж, който прекарва дните си като работи в различни подслони за бездомници, където често се сблъсква с бурния нрав на своя гениален, но доста труден за издържане баща.

Сред актьорския състав са Робърт де Ниро, с когото режисьорът работи в „Запознай се с малките”, Джулиан Мур, позагубилата се от големия екран Лили Тейлър ”Аризонска мечта” и все по-често появяващия се Пол Дейно ”Ще се лее кръв”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар