понеделник, 22 октомври 2012 г.

Мистър Брукс


Страхотни роли за Кевин Костнър и Деми Мур. Много добър трилър, държи те постоянно под напрежение с постоянните си обрати. Повече не виждам смисъл да коментирам :)
Приятно гледане!

Резюме >>
Ърл Брукс (Костнър) е любящ съпруг и местна бизнес-икона, но е дълбоко увреден и е напълно наясно с това. Той е пристрастен към убийства. Борейки се с патологията си, той се опитва да се овладее, но другото му „аз”, “Маршъл” (Хърт), е на съвсем различно мнение. “Маршъл” се наслаждава на “съществуването” си и на “работата” си.

Упоритият детектив Трейси Атууд (Мур), водейки борба със собствените си демони, е крайно обезсърчена от това, че мистериозният убиец не оставя никакви улики. Когато Брукс е принуден да извърши последното убийство, въпреки силните си задръжки той си свършва работата в характерния стил. Но този път става небрежен и бива забелязан от съсед воайор.

Смаян от видяното, любопитният съсед г-н Смит (Кук) започва да го изнудва по крайно обезпокоителен начин. С твърдоглавия детектив Атууд по следите им, Брукс и “Маршъл” са принудени да играят една все по-сложна игра.

Няма коментари:

Публикуване на коментар